Ontmoet de perfecte date in Rotterdam

RonaldL uit Rotterdam zoekt een date met een spontane dame

Ruwe bolster blanke pit.

Ik vind het moeilijk om mijzelf te omschrijven,  ik heb niet veel vrienden maar de vrienden die ik heb kan je op bouwen. Uitgaande wat andere mensen van mij zeggen is dat ik recht voor zijn raap ben. Ik zeg wat ik denk en soms is het beter om te zwijgen. Ik ben op zoek naar een vrouw die weet wat ze wil. Spontane types val ik meestal voor aangezien ik zelf niet zo'n prater ben, maar luisteren kan ik dan wel weer heel erg goed zeggen ze. Ik heet Ronald ik ben 28 jaar en woon en werk in de bouw in Rotterdam. Denk jij dat jij die spontane dame bent die ik zoek, stuur me dan eens een berichtje en wie weet gaan wij dan samen op een afspraak. Misschien een romantisch etentje bij de Griek?
 


Naam:RonaldL
Leeftijd:28 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:180-185
Postuur:Slank
Cupmaat:L
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsRotterdam
ProvincieZuid-Holland
ZoektVrouw
Over Mij
Vind het moeilijk om mijzelf te omschrijven, heb niet veel vrienden maar de vrienden die ik heb kan je op bouwen. Uitgaande wat andere van mij zeggen dat ik recht voor zijn raap ben. Ik zeg wat ik denk en soms is het beter om te zwijgen.
Over Jou
Opzoek naar een vrouw die weet wat ze wilt. Spontane types val ik meestal voor aangezien ik zelf niet zo'n prater ben.
Totaal
9,5

Daten met RonaldL

Wil je een date met RonaldL uit Rotterdam? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Zuid-Holland in ons systeem zoals RonaldL die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!