Ontmoet de perfecte date in Rotterdam

MilanRdam zoekt een afspraakje met een vrouw om samen wat leuks op te bouwen

Het lijkt me geweldig weer iets leuks op te bouwen met een leuke vrouw!

Na een stuk gelopen relatie, woon ik weer even thuis in Rotterdam. Ik heet Milan en mijn hobbies zijn voetbal en Feyenoord. Ik ga graag lekker iedere zondag naar de kuip, maar voor de juiste vrouw sla ik dat graag over om met haar leuke dingen te gaan doen. Ik ben 34 en zoek een leuke vrouw om weer iets leuks op te bouwen! Hou jij ervan om samen leuke dingen te ondernemen, ben je spontaan en een leuke vrolijke verschijning dan zou ik graag contact met je hebben. Denk jij nu van hey die man die zie ik wel zitten en daar wil ik meer van weten. Neem dan gerust contact met me op om me beter te leren kennen via een date. Je mag me alles vragen.
 


Naam:MilanRdam
Leeftijd:34 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:170-175
Postuur:Normaal
Cupmaat:L
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsRotterdam
ProvincieZuid-Holland
ZoektVrouw
Over Mij
Na een stuk gelopen relatie, woon ik weer even thuis. Mijn hobbies voetbal en Feyenoord lekker iedere zondag naar de kuip. Ben 34 en zoek een leuke vrouw omgeving Rotterdam om weer iets leuks op te bouwen!
Over Jou
Hou jij ervan om samen leuke dingen te ondernemen, ben je spontaan en een leuke vrolijke verschijning zou ik graag contact met je hebben.
Totaal
9,5

Daten met MilanRdam

Wil je een date met MilanRdam uit Rotterdam? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Zuid-Holland in ons systeem zoals MilanRdam die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!