Ontmoet de perfecte date in Rotterdam

Jesse_James uit Rotterdam zoekt een date met een lieve vrouw

Kinderen geen bezwaar!

Wat is het moeilijk om in een paar woorden heel je leven uit te leggen. Ik ben Jesse James uit Rotterdam en ben een gescheiden vader van 39 jaar met dochtertje die ik ik ieder weekend zie. Verder ben ik een sociaal iemand die 2x in de week naar de sportschool gaat om te ontstressen van mijn drukke baan. Ik heb jammer genoeg op de sportschool weinig aanspraak omdat het er meestal rustig is dus probeer nu op deze manier in contact te komen met een leuke vrouw! Kinderen zijn dus geen enkel bezwaar bij mij en dat is ook wat ik in een vrouw zoek. Wil jij het een keertje met mij proberen? Ik ben zeker de moeite waard om minstens een keertje mee op een afspraak te gaan!


Naam:Jesse_James
Leeftijd:39 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:170-175
Postuur:Normaal
Cupmaat:L
Uiterlijkgetint
Opleiding:MBO
Tattoo:Ja
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsRotterdam
ProvincieZuid-Holland
ZoektVrouw
Over Mij
Wat moeilijk om in een paar woorden heel je leven uit te leggen. Ben een gescheiden met 1 dochtertje welke ik ieder weekend zie. Verder ben ik een sociaal iemand die 2x in de week naar de sportschool gaat om te onstressen van mijn drukke baan. Jammer genoeg op de sportschool weinig aanspraak omdat het er meestal rustig is dus probeer nu op deze manier in contact te komen met een leuke vrouw!
Over Jou
Wil jij het een keertje met mij proberen? Ben zeker de moeite waard!
Totaal
9,5

Daten met Jesse_James

Wil je een date met Jesse_James uit Rotterdam? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Zuid-Holland in ons systeem zoals Jesse_James die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!