Ontmoet de perfecte date in Rotterdam

James uit Rotterdam zoekt een date met een man

Zal ik alvast een wijntje inschenken?

Ik ben een dominant persoon en dat geldt zowel op mijn werk als privé. Soms ben ik een beetje te serieus omdat ik vind dat je het leven heel serieus moet nemen. Ik ben op zoek naar mijn tegenpool voor de goede balans en tevens een soulmate. Ik zoek een afspraakje met een man die stevig in zijn schoenen staat en veel humor heeft, voor mij is het belangrijk om af en toe een weerwoord te krijgen. Ik val niet op makke schapen die maar doen wat de partner van ze verlangt ook al ben ik zelf dan behoorlijk dominant. Ik heet James en ik kom uit Rotterdam. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als accountant bij een groot internationaal bedrijf. In mijn vrije tijd mag ik graag genieten van mooie muziek en een lekkere glas rode wijn. Staat het weer het toe dan kun je mij vinden op mijn zeiljacht in het IJsselmeer. 


Naam:James
Leeftijd:27 jaar
Haarkleur:kaal
Kleur Ogen:bruin
Lengte:165-170
Postuur:Slank
Cupmaat:L
Uiterlijkblank
Opleiding:HBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsRotterdam
ProvincieZuid-Holland
ZoektMan
Over Mij
Ben een dominant iemand zowel op mijn werk als privé. Soms een beetje te serieus omdat ik vind dat je het leven heel serieus moet nemen. Ben opzoek naar mijn tegen pool voor de goede balans. Voor mij is het belangrijk om af en toe een weerwoord te krijgen.
Over Jou
Zal ik alvast een wijntje inschenken?
Totaal
9,5

Daten met James

Wil je een date met James uit Rotterdam? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Zuid-Holland in ons systeem zoals James die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!